Transzformációs csoport Asztro-állítás / Boldog kapcsolatokért

transformation

Az utóbbi pár év tapasztalatán keresztül mióta Asztro-állításokat tartok úgy láttam, hogy néhány embernek mélyebb és intenzívebb munkára volna szüksége, amit egy alkalom nem mindig  tud megoldani.
Ez azért van, mert egy egy problémának több szintje is lehet és érdemes minden szinten a helyére tenni, hogy valódi eredmény születhessen.
A problémák általában a hagyma héjához hasonló rétegekben rakódnak egymásra. Ha többször kell foglalkozni a témáddal, az azért van, mert valószínű több rétege is van annak a dolognak, amit nehézségként élsz meg az életedben.
Vannak persze kivételes témák és személyek, akiknek egy-egy alkalom is elegendő a változáshoz, de ez igen ritka. Éppen ezért terveztem meg egy zárt csoport lehetőségét.

A Vízöntő-kora rengeteg nehézséget állít elénk az emberi kapcsolataink terén. Valódi transzformációs lehetőség rejlik ebben a módszerben, mely nagyon sokunk számára  elengedhetetlen.

8 sors 8 ember 8 héten keresztül támogatja egymást az átalakulásban. 

Havonta 12 óra önmagadért és a kapcsolataidért.

Hogy mi történik a csoportban?

Egyrészt láthatóvá válnak a viselkedési mintáink, például hogyan viselkedünk nőként vagy férfiként, hogyan kommunikálunk a környezetünkkel, vagy hogyan viszonyulunk a hétköznapjainkhoz. Mitől van az, hogy az életeseményeink forgatókönyv szerűen hasonlóan zajlanak le évről évre.
Másrészt lehetőségünk adódik egy olyan nézőpontból ránézni önmagunkra, én-részeinkre, ahol elindul egy harmonikusabb működés a belső én-részek megismerése által.

Meggyőződésem, hogy nemcsak az önmagunkon, hanem a másokkal való kapcsolatokon is dolgoznunk kell.
Ha másokkal való kapcsolatainkat gyógyítjuk, akkor boldogabb és teljesebb életet élhetünk.

Így válik a transzformáción keresztül lehetővé, egy könnyebb, szabadabb harmónkusabb életvezetés.

A részvétel bárki számára lehetséges.
A 3. alaklom után a csoport teljesen zárttá válik.

Amennyiben csatlakozol a csoporthoz 6.000 Ft/ alkalom a részvétel díja.

Örülnék, ha kísérhetnélek a személyes utadon!

Jelentkezés
 

Leave a Reply