Telihold Karácsony éjjelén

goodwp.com_30502

Évtizedek óta nem látott égi jelenség lesz látható Karácsonykor

A december 25-i éjjelt a  telihold világítja majd be

1977 óta nem volt telihold a Karácsony Ünnepek idején, de most, 38 év elteltével, 2015. december 25-én újra megismétlődik. Tehát nézz fel az égre karácsony első napján, mert az ünnepet a telihold világítja majd be. Ha tiszta égbolttal ajándékoz meg az Univerzum zavartalanul figyelhetjük meg lesz az égbolt a Hold Tejúton való haladását is. Asztrológiailag az Ikrek Zodiákusi jegyben,  csillagképi értelemben pedig az Orion csillagképben vándorol a Hold. Szimbolikusan ez a helyzet a Fény győzelmét jelenti, a sötét erőkön való túllépést.   A cselekvéseinkben most vagy nagyon nehezen hallgatunk a szívünkre, vagy megpróbálunk egyfajta harmóniát megélni a cselekvés és a szívben lakozó tartalmak között. A Fény ébredése testi és lelki szinten is megtörténik. Tudatosítjuk a lelkünkben lakozó Fényt!

Ikrek Hold a Szűz  Jupiterhez kvadrát fényszögben kapcsolódik ezen az estén. A két aspektus tudat alatt összeegyeztethetetlen, és folyton oldalba támadja egymást. Ezt az ember egy meghatározó belső ellentmondásként vagy külső kudarcként élheti meg  a bölcs és tartózkodó énünk és a játékos kíváncsi belső gyermek énünk között.

Vigyázzunk Karácsony estén az összetűzésekkel és a kommunikációnkkal, mert a Mars és Merkúr kvadrátja könnyen feszültségeket generálhat a családi beszélgetések folyamán. A Skorpióban tanyázó Vénusz felől is akadálytalanul áramlik fel az energia. Mélyről jövő múltból származó sérülések, érzelmi kitöréseket eredményezhetnek.
Azonban ha  ez a beszélgetés kell a régi sérelmek elengedéséhez és fénnyé minősítéséhez, akkor ezt követően egy tisztább és világosabb tudattal tudjuk kezdeni a következő évet.

Áldást és Békességet az Ünnepekre Mindannyiunknak!

 

Köszönöm hogy idén is velem vagytok!

Szeretettel

Kata