Tavaszi Megújulás

Megújulás a tavaszi rügyfakadás által…

A napokban szereztem tudomást egy nagyszerű könyvről, amit mindenkinek szeretettel ajánlok.

Kevéssel vagyunk túl a tavaszi napfordulón, ami egyben azt is jelenti, hogy a rügyfakadás időszaka köszöntött be.  A fákból és rügyekből  sugárzó kozmikus életenergiák még fényesebbé varázsolják a tavasz idejét. A rügyekben a megújulás, de az egészségessé válás lehetőségének a titka is lakozik.

Erről az ősi titokról írt „A rügyelixírek életújító ereje” címmel egy nagyszerű könyvet Somlósi Lajos.  Olyan témáról szól Lajos könyve, amelynek ismeretével és alkalmazásával az életünk szintjét nem csak mennyiségileg, hanem minőségileg is emelhető. Gyakorlatilag kézzel foghatóvá és elsajátíthatóvá válnak az eddig csak beavatottak számára átadott alkimista tudások.

47304120320035437_rugyfakadas_tavaszunnep_balaton_programok

“Nem helytelenítem azt a gondolatot, és semmi rosszat nem találok benne, hogy Isteni forrásból származó készlettel elégítsétek ki igényeiteket.  Szükségesnek érzem azonban, hogy szüntelenül hálát és alázatot érezzetek azért, hogy Isten kezetekbe helyezi a természeti erők szabályozásának kulcsát. Ugyan csak állandó kívánalom, hogy megértsétek az egyetemes tervet, a teremtés tervét, hogy minden, amit elterveztek, összhangban legyen az örök törvénnyel és a kozmikus elvekkel. ” Saint-Germain”