Magamról

tetszik

Hitvallásom 28126_388936257019_6911398_n

“TAT TVAM ASI” “Te is AZ vagy! Te is Én vagyok! Te is ISTEN vagy!”

“Értéket teremteni, ez a jövő!”

Az értékteremtés számomra azt jelenti, ha úgy tudom átadni a tudást és tapasztalatot ami bennem van, hogy azt embertársaim  a saját hasznukra tudják fordítani.

Azok számára elengedhetetlen ez a tudás, akik fejlődésre törekszenek és szeretnék önmagukat jobban megismerni, ez által pedig a saját életüket sokkal élhetőbbé és jobbá tenni, magasabb minőségekbe emelkedni.

Hiszem, hogy az élet egy körforgás és benne mindannyian összetartozunk.

Küldetésem

Felhívni embertársaim figyelmét arra, hogy az örök érvényű dolgok  és értékek a láthatatlanban rejlenek de érzékelhetőek. Mindenki képes  saját maga legjobb életét élni!
Hogy ezt megmutassam az Asztrozófia az az ősi csillagbölcsességet hívom segítségül amely vallja, hogy a csillagok és a csillagképek hordozzák az ősi tudást amit használva visszatérhetünk igaz önvalónkhoz és így egyre magasabb életminőségbe emelkedni.
A szív és az elme összhangba kerülése, továbbá az magasfokú önismeret, képessé tesz arra hogy megvalósítsd azt ami benned rejlik!

Rólam

Élsportolóként kezdtem az életem, mely az első 14 évemet meghatározta. Önálló akarattal igen csekély mértékben rendelkező korlátozott módon éltem az életem, ezért mindinkább érdekelt a misztikum, az emberi psziché megismerése és az idegen kultúrák felfedezése. 
 Talán ez a szenvedés vezetett oda, hogy 1997-ben találkoztam a buddhista filozófiával, meditációs technikákkal, ekkor kezdtem aktív útkeresésem beavatások, elvonulások. Ez a szemlélet azóta is kíséri spirituális fejlődésemet. Rengeteget foglalkoztam azzal, hogy honnan jövök és miért vagyok itt és mi a szenvedés oka. Buddhista gyakorlásommal párhuzamosan sok önfejlesztő tréningen vettem részt. 2004-ben egy nagy szakítás után rájöttem, hogy nem is az a személy vagyok akinek eddig hittem magam, lehet hogy valami több van bennem, lehet hogy képes vagyok az önműködő ösztönös mechanizmusaimat megváltoztatni?! Igyekezetem kitisztítani a tudatalattimban lerakódott gátakat és öntudatlan működési mechanizmusokat, közben persze megismerni azt a valakit, aki valójában vagyok.  2007-től  Iskola rendszerű asztrológiai és pszichológiai tanulmányokat folytattam, többek között itt találkoztam a Humanisztikus asztrológia módszerével, ahol nagy figyelmet fordítottunk a pszichológiára. Később, Paksi Zoltán Asztrozófiai iskolájában jöttem rá arra, hogy hogyan  lehet  sorsunkat elfogadni és a lehető legmagasabb szinten élni, hogy mi az a legmagasabb szintű Isteni szeretet, ami mindannyiunk életének alapvető mozgató rugója. 2009-ben pedig a Szent Jakab útját (El Camino) megjárva világos lett számomra, hogy mi igazi küldetésem. Az Élet Művészete Egyesületében tanultam meg ősi és nagyon profi  módszereket a stressz okozta feszültségek megszüntetésére.

2004. Darnel Krisztián személyiségfejlesztő tréning.
2005. Prana nadi I.
2007. Humanisztikus Asztrológia
2008. Paksi Zoltán Asztrozófia Iskolájában kezdtem tanulmányaimat, amit 2012-ben végeztem el. 2009. El Camino (Santiago de Compostella) útját megjárva világos lett számomra igazi küldetésem.
2009.  Art of Living (Az Élet művészete) indiai módszeren alapuló légző tanfolyamot és         személyiségfejlesztő tréninget végeztem. Egy három hónapon át tartó    elvonuláson       vettem részt a szervezet európai központjában (Ashramban) ahol
NAP (Non Agression Program) és First Step tanárként végeztem.
2010. Reiki I.
2012.  Integrál Akadémia – integrál pszichológiai és alternatív terápiás módszerek