Önházasság

Köteleződj el!

Ez a cikk egy fesztivál élményből született…..

Unalmas az életed?    Vagy esetleg kihívásra vágysz? 

Fogadj örök hűséget!

 

Nem viccelek, komolyan mondom! Itt a lehetőség!

Létezik egy jelenség, amit szologámiának neveznek.
Létező és terjedő jelenségről van szó, a nyugati országokban évről évre több nő akad, aki saját magához megy hozzá. És nem is valami ördögi praktikák vagy nárcisztikus őrültséget kell ebbe belelátni, hanem az önelfogadás és a felnőtté válás egy szokatlan, de érthető útját. 

Portrait of a beautiful brideNem olyan rég, megtapasztaltam annak az élményét, hogy milyen amikor teljes szívedből örök hűséget fogadsz.
Igen, elköteleződtem!!!!  Végre  🙂

Nem a klasszikus értelemben történt ez mint ahogy megannyi más dolog sem az életemben.
Ez az élmény is kicsit másként alakult, mint azt kislány koromban tervezgettem…

hazassag (1)Sok  tapasztalás ért az utamon,  trauma és negatív példa a párkapcsolat, házasság témakörében. Először is a szüleimmel kezdődött, mint ahogy mindenki más életében is.  Az én szüleim 52 évet éltek egymás mellett, kezdetben boldogságban, majd egyre nagyobb harcban, míg végül életük utolsó szakaszában újra felismerték a szeretetet magukban. Mellesleg ez nagy szerencse,  kár hogy nem egy kicsit előbb történt…
Fájdalmas volt számomra hogy én a kapcsolatukból főleg a harcos részt kaptam, mint példa…
ezért sokat dolgoztam azon, hogy az ő kapcsolati mintájuk ne hasson rám negatívan.

Rengeteget álmodoztam arról hogy milyen lesz majd az a pillanat, amikor kimondom valakinek végre azt a bizonyos szót…. tudod az a szót ami kifejezi a szándékod, ami felelősséggel tölt el, ami megváltoztatja az életed. “IGEN”

img_20150818173940_8a823ff2Nagyon vágytam rá, de eddig még  nem jött el ez a pillanat talán a félelmek, talán a fájdalmak miatt. Rá kellett jönnöm… mert meg is éltem van abban valami mély és igaz amikor örök hűséget tudsz fogadni tiszta szívből magadnak.

Nem tudom gondolkodtál-e már rajta, hogy amikor látszólag egy másik embernek fogadsz hűséget, akkor is önmagadnak teszed azt? Nem miatta kell elköteleződnöd, hanem magad miatt. Ez azt jelenti, hogy neked fontos az az egység és közösség amit ketten együtt alkottok.

Mondd ki az életedbe (és határozd is el tiszta szívből)
  • hazassagHogy elfogadod és szereted!
  • Hogy felvállalod az élet kihívásait és megosztod minden örömödet és bánatodat vele!
  • Hogy jóban-rosszban mellette leszel!
  • Hogy igazán boldoggá teszed!

Mielőtt nagyon megijednél, szó nincs arról, hogy ezzel kizárnád az életedből a többi embert, csak arról, hogy mindig tekintettel leszel magadra és a saját érdekeidre, mielőtt összejössz egy másik emberrel és magadra való tekintettel kivárhatod, amíg valaki igazán értékes jön szembe az életedben.

“Ez annak az elismerése, hogy akár kapcsolatban vagy, akár nem, ha nincs jó kapcsolatod magaddal, az életed nem lehet teljes.”

Mindezt ha már megfogadtad magadnak, talán megfogadhatod majd másnak is!

Na, mered vagy nem mered? Tapasztald meg milyen felemelő érzés felelősnek és elköteleződve lenni, akár magad, akár a partnered felé!

Nekem annyira működik, hogy szervezek egy közös ceremóniát újra.
Ha úgy érzed eljött az idő számodra is, jelentkezhetsz az Önesküvő ceremóniára velünk.

JELENTKEZZ!