Decemberi Újhold energiák

Gondolom nem árulok el azzal nagy titkot, ha azt mondom a decemberi időszak is rendkívüli lehetőségeket hordoz a számunkra.

Jelenleg fogyó Hold van, ami kedvez a fogyókúrának, illetve minden olyan cselekvés elhagyásának ami már nem szolgálja javunkat, így a böjtre is remek időszak.

December 5-től a Nap már a Tejúton jár, így az igazságosság és bölcsesség kérdése egészen január 5-ig nagyon hangsúlyos lesz az életünkben.

December 3-án aktiválódott egy igen jelentős háromszög az égbolton. Csúcsán a Plútóval a Mars és az Uránusz közreműködésével. Nagyon nagy átalakító erő amit ez a háromszög képvisel most az életünkben egészen december 13-ig. Radikális változtatásokra, mindent elsöprő energiákra számíthatunk. Megújulás lehet a Hitben a párkapcsolatba vetett hitben is megerősödhetünk most, főleg hogy a Vénusz már  a Skorpióban jár. Óriási szenvedélyek törhetnek elő belőlünk az érzelmek mélységeit tudjuk most igazán megtapasztalni.

December 11-én Újhold napján nagyon erős az átalakító háromszög és a Nap-Hold együttállás hatása. Az Újhold most a Tejúton vándorol, ezzel az energiával megújulhatunk a Hitben, ahogy fentebb írtam és a párkapcsolati egységünkben. Írtam múltkor a tudatos párkapcsolatról hamarosan a cikk második részét is közkincsé teszem. 🙂
A Vánusz és a Neptun kapcsolata segíti hogy lelki szinten tudjuk a kapcsolatainkat harmonizálni.
A növekvő Hold idején december 11-től figyeljünk a arra hogy mit szeretnénk gyarapítani az életünkbe. Figyeljük a nyomelemek és a vitaminok bevitelét is a szervezetünkbe. Tehát testi lelki és szellemi szinten is támogassuk a számunkra értékes dolgok gyarapodását.

Szeretetteli  Ünnepeket kívánok Mindannyiunknak a Fényasztrológia oldal nevében! karacsonyiujhold