Belső Univerzum

tetszik

Ismerd meg  személyiséged belső szereplőit archetípusokon keresztül

Lelkünk, egy bizarr hasonlat szerint, a “bolondok hajója”, ahol több különös, szélsőséges jellemű szereplő váltja egymást a hajóhídon. Mindegyik szereplő igyekszik a hajó irányát a saját elképzelése szerint megszabni, ám a többiek  eltérítik őt a kitűzött iránytól. Ha az utastérben nézelődve mit sem tudunk a kormánykeréknél zajló tumultusról, akkor magunk sem értjük, miért is halad életünk hajója cikk-cakkban.

Az erők harmonizálásához mindenek előtt meg kell ismernünk a hajó utasait, azok tulajdonságait és szándékait, mert addig reményünk sem lehet az összhang megteremtésére, amíg minden egyes szereplőt meg nem értünk és el nem fogadunk.
Azt a részt, akit “rossznak” élünk meg, a szíve mélyén “jóra” vágyik, épp csak problémás utat választ a célja elérésére. Talán éppen azért, hogy a figyelmet magára irányítsa.
E felismerés után már csak a mi dolgunk, hogyan adunk neki pozitív energiát, s hogyan egyezünk meg vele egy, a többiek által is elfogadható irányban.

Cél, hogy sallangok nélkül, mindenki számára érthetővé váljon az információ és elsajátítható legyen a módszer amikkel elérhető a harmonizáció.

Amit feltétlenül tudnod kell: A világot hiába próbálod erővel vagy könyörgéssel megváltoztatni; egyedül csak saját magad változása felett van hatalmad! A benned dúló konfliktusok elsimítására csak saját magad vagy képes! S amennyiben a külvilág a belső világunk tükre, úgy ez az egyetlen útja a Föld bajainak orvoslására is.

Ajánlom a Belső Univerzum programot annak:

– Aki szeretné megtapasztalni belső viszonyaiban és tudatszintjein önmagát (apa-anya, belső gyermek, férj-feleség, férfi-nő).

– Aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen legbelső motivációival, elinduljon a fejlődés útján.

Mellékhatásként megtapasztalhatod hogy:

– eltűnnek régi berögzült szokásaid

– kapcsolataid megváltozhatnak

– erősödhet az önbecsülésed

– megnőhet az önbizalmad

– megtalálhatod belső középpontod

– közelebb kerülhetsz másokhoz.

Felismerheted, hogy melyik életterületeden, milyen módon akadályozod önmagadat a kiteljesedésben. Önismereti csoportélményre épülő program a belső erőforrások tudatos átélésével. (Jungi archetipusok segítségével)

 

Amit garantálok

A saját horoszkóp (születési ábrába) való betekintés elmélyíthetik a megélt tapasztalataidat, erősebb önkép alakulhat ki általa.

A külső és belső személyes világ közötti összefüggések megértése összekapcsolása segíthet a feldolgozásban, önmagad, illetve a körülötted élők mélyebb megismerésében, elfogadásában, szeretetében.

A program 6 +  (5)  alkalomból áll:

1. részben: a belső személyiség jelölők

2. részében: a személyiség külső erőforrásai

Jelentkezés

Szeretettel várlak!

5 thoughts on “Belső Univerzum

 1. Én mindenkinek ajánlom ezt a tanfolyamot, aki keresi önmagát! Nagyon tetszik ez az önismereti módszer. Nagyon jó a csapat 😊 nem ismerte senki egymást mègis szinte mindenki valamilyen formában kapcsolódik a másikhoz 😊
  Saját tapasztalat: sok felismerés , változás magamon – amit néha nem is veszek észre de a külvilág jelez felém 😊 -, feltöltődés minden alkalom.

 2. A Belső Univerzum sorozat egy csodálatos élmény, ami segít “összerakni a puzzle darabokat”. Rengeteget tanulok, sok a felismerés (amikor megértek egy-egy összefüggést az életemben) – mindez nagyon jó hangulatban és környezetben. Nagyszerű élmény, tapasztalás és feltöltődés! Köszönöm Kata! 🙂

 3. Ami velem történt a Szaturnusz nap óta:
  Következő nap hétfőre összeállt bennem, hogy milyen munkát szeretnék, és ezzel a fókuszált figyelemmel kezdtem állásokat nézni. 2-3 óra volt mire eldöntöttem mely helyekre küldöm el, 6 helyre esett a választás. Ebből 3 helyre behívtak, és 1 helyen 2 pozíciót is ajánlottak. Most felvettek oktatónak főállásba, amit szinte már nem reméltem, mert annyira elérhetetlen volt, 2 hét múlva kezdek.
  Közben találkoztam is valakivel, aki eddig nagyon ígéretesnek tűnik… 🙂
  Szóval azt figyelgettem magamban, hogy hol és hogyan állok én ellen a lehetőségeknek, hol akarok kontrollálni, ahelyett, hogy csak hagynám történni a dolgokat, hol kell tanulnom, hol kell aktívan figyelni és csak jelenléttel részt venni. Eddig bejött 🙂

 4. Kata személyeben egy elbűvölő embert ismertem meg, aki számára a hitelesség kulcsfontosságú.
  A workshop minden alkalma után azt érzem hogy egy lépessel előrébb jutok az önismeret és az oldódás útján és nem utolsó sorban az összejövetelek mindig jó hangulatban telnek.Az érdekes játékok/feladatok segítségével pedig új oldalakat fedezek fel magamban.

 5. “Ma egy csodálatos utazásban volt részem! De ne egy sétát képzeljetek egy erdőben, esetleg strandot a nagy nyári melegben, se egy utazást szép országunkban. Ez az út, befelé, önmagam mélységébe tartott! Izgalmas, néhol ijesztő, máskor a felismerés erejével ható tartalmas “kaland” volt! Ma (is) sokat tanultam magamból!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.