Belső Univerzum workshop beszámoló

Az első Belső Univerzum csoport beszámolónk.

Múlt hét szombaton indultunk és megtartottuk az első workshopot!

Lépésről lépésre, tárultak fel, nyíltak meg az egyes belső szereplők, melyeket hordozunk magunkban, a különböző álarcok mögött.

Volt ott nevetés, sírás, öröm, átéltünk mélységeket, magasságokat a megértések, felismerések közepette. A kis csoport, a közös átélések, a családias hangulat, segítettek a könnyebb feloldódásban, megnyílásban.

A két teljes nap lehetőséget adott arra, hogy egyre mélyebb megtapasztalásokhoz juthattak a résztvevők, a mélyben szunnyadó rétegek a felszínre kerülhettek. A játékos feladatok, zene, tánc, mozgás hozzásegítettek a könnyedség, az önfeledtség megélésére, ugyanakkor a meditációk, légző gyakorlatok a mélységek átélését erősítették. A résztvevők eszközöket, technikákat vihettek haza, melyeket a mindennapok forgatagában is majd elővehetnek. A szeretettel teli légkörben, egy hétvégébe sűrítve, hónapokra való élményt kaphattak.

A változás ezután kezdődik…

Megtenni az első lépést mindig nehéz. Átlépni az ismeretlen kapuját…De aki bátor, azelőtt feltárulnak az új és izgalmakkal teli utazás lehetőségei. Tudd, hogy az út minden mozzanata teérted van, a te fejlődésedet, boldogulásodat segítik, szolgálják…ha ezt megtapasztalod, életed visszatérő, már-már rögzült, feloldásra váró problémáira derülhet fény, melyeket felismerve elindulhatsz a megoldások felé. Az út közben észre vesszük a másik embert, a másik belső érzékeny világát is, és azt, hogy mindenkinek van megoldásra váró feladata.

Nem vagy egyedül!

Ha megmozgatjuk az állóvizet, mindig elindul a változás! Ezt nem kell akarni, maguktól mennek a dolgok.Tudni kell, hogy belőled indul minden, benned van az indító szikra is…

Mikor elindul a változás, megismerés, akkor a félelmekkel teli ismeretlen, megszelídült jó öreg ismerőssé változik.

Légy bátor, tedd meg az első lépést!…Várunk…Mi is ott lépdelünk melletted, mellettetek támogatva, megtartva és kísérve ezen az úton…

Még csatlakozhatsz a következő csoport programunkhoz, amelyet október 4-5-én tartunk.

 

Szeretettel Kata és Andi

 

Szilvics2

családállítás

20140907_125906

vénuszi szépítkezés 🙂

Szandi cs2

családállítás2