Gyerekasztrológia

tetszik


Ahhoz hogy  tudatosak legyünk még a gyermeknevelésben is, nem árt ismernünk gyermekünk horoszkópját.

Amikor nem értjük miért  nem azt és úgy csinál a gyerek, ahogy mi szeretnénk, nagyon jó segítséget tud nyújtani az asztrológia.

A csillagjegyek nagyon különböző tulajdonságokat, archetípusokat jelenítenek meg gyermekeinken, ami egyben azt is jelenti hogy minden gyermeket másként kell kezelni. Nem várható ugyan az el pl. egy Rák fiúcskától, mint mondjuk egy Kos leánygyermektől. Sőt a nevelési módszereknek is egészen másoknak kell lennie ahhoz hogy a lehető legjobbat hozzuk ki gyermekeinkből.

A szeret módja is nagyon különböző minden egyes gyermeknek. Egyáltalán nem mindegy hogy fegyelmezzük e a csemeténket, vagy dorgáljuk amikor annak jön el az ideje.

Amikor szeretetünket igyekszünk kifejezni, jó ha tudjuk hogy hogyan tegyük ezt meg, ugyanis minden gyermek másként értelmezi a szeretet nyelvét is. Gyeremekeinknek mindig érezniük kell hogy biztonságban vannak és a szüleik a legjobb módon szeretik őket! Sajnos ha nem megfelelő bánásmódban részesítjük őket, maradandó következményei lehetnek a személyiségfejlődésben, így az egyéni sors további alakulásában is.

Gyerekasztrológia

Ki leszek, ha nagy leszek?
Vajon mit üzennek gyermekünkről a csillagok, milyen titkokat súgnak meg annak, aki képes olvasni bennük?
A sors nem végzet. Akárki is lehet a gyermekünkből, de nem árt, ha értjük csillagjegyének üzenetét…

VirgoSZŰZgyermek

Jelmondata:

MEGÉRTEM ÉS RENDBE RAKOM!

Éles eszű, szolgálatkész, kedves, házias, törekvő, a rendet, rendezettséget kedveli. Fokozottan érzékeny, sérülékeny ezért több törődést, gondoskodást igényel, rengeteg szeretet lakozik benne.
Alapos, lelkiismeretes, takarékos, tiszta. Igyekezzünk önállóságra nevelni és ügyeljünk arra, nehogy túlságosan rendmániás, saját korlátai között szorongó személyiséggé váljon. Ügyeljünk arra, hogy a családi harmónia ne bomoljon meg körülötte, de ha mégis, akkor legyen mellette valaki, aki megnyugtatja, elmagyarázza neki a baj okát.
Bővebben…

AquariusVÍZÖNTŐgyermek

Jelmondata:

SZABADSÁG, EGYENLŐSÉG, TESTVÉRISÉG!

Nem lehet mellette unatkozni, szétveti az életerő, a szabadságvágy és a tenni akarás a kíváncsiság. Énje kiteljesítésére, megvalósítására törekszik, figyeli a családot és véleményt is formál mindenkiről. Nevelése igazi erőpróba.
Nyílt, egész életében gyermekien naiv tud maradni, ha csalódások nem keserítik meg. Szereti a szüleit, de nincs meg benne a tisztelet, előbb bizonyítani kell, hogy a felnőttek érdemesek a megbecsülésre /jó példa, emberségesség, igazságosság/.
Bővebben…

ScorpioSKORPIÓ- gyermek

Jelmondata:
EGY ÉLETEM, EGY HALÁLOM…MÉGHOZZÁ MINDENÁRON!
Igazi egyéniség, tudja mit akar és nem fél azt megszerezni. Nem ismer határokat, semmiféle veszély nem riasztja, pajkos és eleven.
Titokzatos, a gondolataiba nem enged betekintést, fontos, hogy a szülei mennél hamarabb mély lelki kontaktust építsenek ki vele. Soha ne próbáljuk becsapni, ő ugyanis mindig rá fog érezni az igazságra.
Bővebben…

Terjedelme 5-7 oldal

Fontos tudni, hogy csak 8 éves korig készíttethető el ez az elemzés a gyermekről!

Az elemzés elkészítése 2-7 munkanapot vesz igénybe, attól függően hány felkérés érkezik.
Az elemzéseket postán küldöm ki.
Ha személyes találkozót nem tudunk egyeztetni valamilyen okból kifolyólag, akkor is ajánlom a horoszkóp részletes elolvasása utáni konzultációt.