Élmények

tetszik

Élmények és vélemények az Asztrozófiáról

 

“Megnyugtató beszélgetés volt amit tapasztaltam. Sokkal tisztábban látom magam és az utam alakulását”

Viktor Budapestről


 

D.Pál (42)

“Ismerem az asztrológiát, de nem ismertem az Asztrozofiát. Azt hiszem egy laikusnak, mint én, az a legszembetűnőbb, hogy mennyivel intuitívabb, személyesebb a viszony.
Valahogy olyan, mint ahogy az a hókifli, amit a nagymamám csinált…
Hiába nagyon finom az, amit a cukrászdába veszek, de soha nem lesz ugyan az…”


 

Vanda (30)

” Alapvetően intuitív személyiség vagyok, megérzek látok előre dolgokat, de az idő síkjára nehéz behelyeznem az eseményeket. Az Asztrozófia segítségével sikerült jobban arra fókuszálnom hogy minek van itt az ideje épp, az “ITT és MOST”-ban.  Fejlődési fázisaim intenzívebbek lettek, valójában szintet tudtam emelkedni  a rálátás lehetőségével.  A személyiségemről alkotott kép is kitisztult és így másokkal is empatikusabb tudok lenni.”


 

V. Katalin (45)  Budapestről

“Materialistának tarto(tta)m magam.
Többségünk életében eljönnek a kérdések: MIÉRT? MIT? HOGYAN TOVÁBB?
Így történt ez velem is.
Többféle témában keresem a válaszokat azóta is. Találom is őket rendesen.
Többek között így fordultam az Asztrozófia tudományához is. Merthogy szerintem ez tudomány.
De persze, nem mindegy, hogy kivel kerül az ember kapcsolatba. Akitől én először hallottam erről, olyan meggyőzően és értelmesen mesélt arról, hogy mi is pontosan az asztrozófia, hogy meggyőzött: nem misztika, nem varázslat, nem jóslás, nem átverés. A puszta tények és a hozzá kapcsolódó lehetőségek, amik közül ÉN választok, tehát nem az asztrozófus „jósol”.
Ehhez persze kellesz Te is! Ha meghallod a „híreket” magadról, ne menj bele görcsösen abba, hogy „de hát megmondta az asztrozófus, stb.”…. Várj, tapasztalj, figyelj, ismerj fel!
Hagyd beszívódni az ismereteket a füledbe, értelmedbe, de főleg a szívedbe. Ott van minden válasz!
2012 nyarán néztük meg először a képletemet:  2012. júniustól  2013. májusig olyan időszakot mutatott, amiben egyrészt karma-feladatomat tudom teljesíteni, másrészt a munkámban sikereket érhetek el. Éppen most (2013. február) tartok ott, hogy – nem pont az asztrozófiának köszönhetően – , sok mindent látok, mi miért történt velem, családommal, és emellett éppen egy saját vállalkozást építek fel (ami nemcsak vállalkozás, de elhivatottság és küldetés is egyben – természetesen összefügg a karma-oldással!). Tehát: a képletemben látszott a lehetőség erre az időszakra ezen „feladatokra”, és csak utólag vettem észre, hogy tényleg azon az úton haladok.
Majd mégegyszer ránézve az látszott, hogy nyár végefelé költözés lehet. Na, ez nem lett, de simán lehetett volna, hiszen valóban téma volt, és azóta is az. Szóval, benne volt a képletemben, de nem azt választottam.

2013. februárjában ránéztünk gyermekem képletére:  az asztrozófus mintha kívülről ismerné őt…. Döbbenetes.  Nagyon nagy hálával tartozom, mert amit megéreztem, beigazolódott, és jobban tudom, mit csináljak, hogy nevelgessem palántámat.
Hát, azt kell mondjam, ez az asztrozófia működik. És intelligens. De az információkkal tudni kell bánni, azokat szintén intelligensen kell tudni kezelni!
Ez nem horoszkóp, nem gépi séma, nem jóslás, nem sima asztrológia – ez egy komoly munkával összeállított elemzés Rólad és a lehetőségeidről – ez maga az Életed!
Nem kell hinned benne, tapasztald meg!”


 

V. Emese Bp.

” Először is NAGYON köszönöm! 🙂 Folyamatosan kapom a megerősítéseket, hogy ez jó út, és minden amit erről hallok az igaz.
Furcsa és megdöbbentő volt hallani mástól azokat a gondolatokat, amik csak az én fejemben keringtek, akár évekkel ezelőtt. Mintha valaki a fejemben élt volna és hallott volna minden gondolatot életem eddigi minden percében.
Olyan eseményekről hallani, amik “csak” eltökélt tervek, és nem is tudnak róla. Fantasztikus volt hosszú idő után újra elmenni elemzésre, és első perctől fogva szinte beszélgetés nélkül az életem aktuális problémáiról eseményeiről hallani 🙂 Hihetetlen…És egy utazásnál nagyon megnyugtató volt, tudva, hogy hiába lesznek akadályok, én Biztos eljutok a megfelelő helyre, és nagy élmény lesz…Nos az lett   :-)”