Asztroékszer

tetszik

asztroékszer

Születési horoszkóp alapján készített, pozitív energiát adó egyedi féldrágakő nyaklánc vagy karkötő. Asztrolánc

A rituálsan készített egyedi mandala ékszer pozitív energiával ruházza fel a viselőjét . A születés pillanatában elhelyezkedő bolygóknak megfelő kristályok rezgése belekerül az asztroékszerbe, így válik az adott pillanatban megjelenő energetikai rendszer  lenyomatává, szimbólumává.

A kristályok gyógyító célú használata az ősi Indiából ered. Már több ezer éve észrevették, hogy ezek a kövek nem csak a lelkünkre, hanem a testünkre is hatnak.

asztroláncHogyan hat az asztroékszer?
Ma már tudjuk, hogy a kristályoknak kristályszerkezetükből és ásványi-anyag tartalmukból adódóan saját rezgésük van. Ez a rezgés a fajtára jellemző, szabályos és állandó (ezért használnak pl. az órákban kvarc/hegyi kristályt). Testünknek és egészséges szerveinknek is van egy sajátos, szabályos rezgése, ezeket az elektromágneses jeleket érzékeli pl. az EKG, EEG és használják a biorezonancia terápiák. Ha szervezetünk működése szabálytalanná válik (betegség,lelki problémák) szükség lehet egy külső forrásra, ami megmutatja a szabályos ritmust. Testünk több mint 70 %-a víz, ez a víz pedig kiváló információ tároló és hordozóként működik. A tóba dobott kő által keltett hullámok (rezgések) parttól-partig terjednek és így van ez a testünkben is. A kristály átadja rezgését a testünknek és az a szervünk, melynek saját rezgése legjobban hasonlít, vagy egyezik a kristályéval megpróbál igazodni a kő rezgéséhez. Ha frekvenciánk szabályos, akkor nem változik (megfelelő kristály esetén), ha viszont a ritmus felborult, a hibás szervünk igazodik a kristály szabályos rezgéséhez, mint ahogy a metronom adja az ütemet a zenéhez. A kódolt kristály kitisztítja a hibás rezgéseket.

(forrás:http://www.antistressz.com/kodolt-kristalyok/)

Az ékszerek alapját különböző méretű kásagyöngyökből,  Swarovski kristályokból (méret: 2-3 mm), illetve fa gyöngyökből lehet kérni. Minden esetben egyedi ékszer készül!

Az ékszer elkészítéséhez nincs másra szükség csak a pontos születési adatokra: év, hó, nap, óra, perc, hely

Minimum 3, különböző születési képlettel rendelkező asztroékszer megrendelése esetén kedvezményt biztosítok.
Kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!