Asztrológia

tetszik

Asztrozófia

 

Az Asztrozófia szó maga ősi csillagbölcseletet jelent. A modern asztrológia és az ősi tudás újraegyesítése. Sok olyan rejtett dolgot megmutat, amit az asztrológia nem, illetve lehetőséget ad az élet mélyebb rétegeibe is belátni.

A horoszkópban, amit ma leginkább számítógépen nyomtatnak ki, mintsem kézzel megalkotnak, megjelenik 12 állatövi jel. Tévesen „csillagjegyeknek” nevezik őket, holott ezek az ekliptika körének 2500 évvel ezelőtti 12 egyenlő részre való felosztása. A 12×30 fokra való osztás során a kapott szeletkéket bár csillagképekről nevezték el, valójában épp a csillagok elfedése, kiiktatása volt a cél. Mi célból történt mindez? Már ősidők óta ismeretes, hogy a tudás hatalom, az asztrológia is az. Ha az emberek ennek a legősibb tudásnak a birtokában vannak, ha ismerik a csillagképek szimbolikus tanításait, akkor nem lehet őket többé manipulálni.

Az égi tudás meghamisítása

Krisztus születése előtt 500 körül Babilonban a kor tudósai az ekliptika körét a tavaszponttól indulva 12 egyenlő részre osztották fel, a jegyeket pedig többé-kevésbé a mögöttük látható csillagképekről nevezték el. Pedig a csillagképek nem véletlenül nem egyenlő nagyságúak. Mindegyik csillagkép más és más nagyságú az égbolton. Nem lehet őket „méretre szabva”, szabványosítva megjeleníteni a horoszkópban. Ez hatalmas tévedés, illetve az emberiség ellen elkövetett bűn. Ettől kezdve az asztrológusok már nem a planéták valódi égi helyzetét vizsgálták, hanem belehelyezték azokat valamelyik jelbe. Mindenkit megtévesztettek, hogy a valódi tudás csakis keveseké legyen. Az asztrológia a fekete mágia martalékává vált.
Az asztrológia módszere jóslásra nem alkalmas, inkább arra való, hogy szembenézzünk önmagunkkal, a minket körülvevő világgal és megismerjük a sorsfeladatunkat, amire születtünk. Rávilágít a problémák mélyebb gyökereire, ami által közelebb kerülhetünk a megértéshez és így a cselekvéshez is. Egy adott időszak aktuális tennivalóit is megmutatja.

Az igazi Önismereten kívül nagyon sok probléma feltárására használható eszköz. Ilyen például a

  • Gyermektervezési problémák
  • Párkapcsolati nehézségek
  • Életvezetési elakadások
  • Gyermeknevelési nehézségek
  • Egészségügyi problémák feltárása

Az Asztrozófia inkább a „belső indíttatások”, míg az asztrológia a „külső vagy anyagi” megjelenése a csillagismeretnek. Természetesen a kettő együtt alkot teljességet!

(Az Asztrozófiai képlet az asztroszkóp, az asztrológiai a horoszkóp.)

Az Asztrozófiai képlet nem  számítógépes program segítségével nyomtatott kép alapján készül, hanem odaadó ráhangolódással, gyertyafény tisztító ereje mellett. Ezt a képletet kézzel rajzolom meg, így közvetítem embertársainak a csillagok fényüzenetét.
Az égre írt üzenetek harmóniába hoznak az univerzummal és igaz önvalónkkal.

Képzés, asztrológia tanfolyam