Asztro-állítás

tetszik

Az asztro-állításon (radix-konstelláció) megtapasztalhatod belső mechanizmusaid működését és új válaszokra lelhetsz. A módszer egy mély és azonnali megértést adhat a konkrét problémádra.

Az önismeret mellett lehetőséget teremt a különböző fényszögben található planéták “párbeszédéhez”, ezáltal az ellentétek felszínre hozására, az együttműködések elmélyítésére. Ezek a tapasztalatok segítenek teljesebb, sikeresebb életed megalapozásában, megvalósításában.

Mi történik veled egy asztrológiai rendszerállítás során?

A terapeuta/asztrológus felállítja az (állító) kérdésének, problémájának megfelelő konstellációkat.
A konstellációban szereplő bolygókat egy egy segítő jeleníti meg.
Egy különleges megtapasztalásban lehet részed, ahol
izgalmas rálátást kapsz mindarra, amivel nehézséged van életedben. A probléma feltárásával és kikristályosításával, rálátsz a megoldásra.
Lehetsz tehát állító – akinek a problémáját elemezzük – és lehetsz segítő – aki valamelyik bolygó képében segíted az érkezőt.
Akár segítő, akár állító vagy fontos információkhoz juthatsz magadról, amik eddig tudatalattidban rejtőztek és amit ezek után az életedben alkalmazni is tudsz. Olyan összefüggéseket értesz meg életedből, melyekre kerested a választ.
Egy-egy “probléma” felállítása kb: 50-60 perc.
Egy alkalommal általában: 2-3 fő számára tudjuk az állítást elvégezni.

Minden asztro-állítás egy új és különleges élmény, ahogy a szimbólumok rejtett tartalmai és dinamikái kibomlanak a szemünk előtt.

Ha szeretnéd rendezni az életed, szembenézni hogy mivel van dolgod a jelenben és elég elszánt vagy, jelentkezz !! A Radix-konstelláció segít!!

A program akkor kerül megtartásra, amikor egy csoport összejött.
A részvétel díja állítóknak (akik válaszokat keresnek kérdéseikre) 15.000 Ft
segítőknek (akik segítőként szerepelnek az állítások során)

2 thoughts on “Asztro-állítás

 1. Kedves Kata!
  Szeretnem megkoszonni a segitseged es a modszered amely altal elveszett bizalmam a partnerem irant visszanyertem
  Hosszu kapcsolatom csufos vege elbizonytalanitott. Evek teltek el es meg mindig bennem volt a felsz hogy hasonlo helyzetbe fogok kerulni.
  Az allitason zokogva tepodott fel bennem a regi seb.
  Ovatosan vegig vezettel az uton ujra.
  A bizalmam ma mar teljes bar o atos maradtam.
  S ami a legnagyobb hir hogy tarsra leltem aki lelki testi tarsam es teljes bizalmamat elvezi.

  Tünde

 2. Üdv a lélek sohasem látott bugyraiból! 🙂
  Az van, hogy voltam családállításon.
  Ezzel a dologgal már ezer éve szemeztem, de valahogy mindig kimaradt meg elodáztam. Legendákat hallottam róla, hogy mindenki sír, felismer nagy dolgokat, aztán napokig csak néz maga elé, hogy na ez mi a tököm volt, meg ilyesmi.
  Aztán megismerkedtem Kata-val és úgy döntöttem, kipróbálom a „bulit”, végül is, én ugye már mindent tudok magamról, új infók biztos nem jönnek már.
  Hát jöttek.

  Aki még nem volt családállításon, annak azt mondom elsőre…épp ésszel nagyon nehéz választ találni a dologra, de mindenképp elgondolkodtató, ami történik. Nem könnyű utazás ez befelé, de jócskán megéri, mert egy lépéssel közelebb lehet kerülni néhány gubanchoz.
  A legérdekesebb az volt számomra, hogy mennyi fájdalom, pszichés betegség, gond és szomorúság van az emberekben. És hogy van aki egy másodperc után képes zokogni, van, aki mérges lesz, de hogy brutális mennyiségű fekália vár arra, hogy kipucoljuk magunkból.
  Úgyhogy aki bátor, menjen, aki pedig gyáva, az meg főleg! 🙂 “

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.