Asztro-állítás 04.23 – án

Az asztrológiai “képlet-állításon” (radix-konstelláció) megtapasztalhatod belső mechanizmusaid működését és új válaszokra lelhetsz. A módszer egy mély és azonnali megértést adhat a konkrét problémádra.

horoskop

Lehetőséget teremt a kedvezőtlen és kedvező fényszögben található planéták “párbeszédéhez”, ezáltal az ellentétek felszínre hozására, az együttműködések elmélyítésére. Ezek a tapasztalatok segítenek teljesebb, sikeresebb életed alapozásában, megvalósításában.

Mi történik veled egy asztrológiai rendszerállítás során?

A terapeuta/asztrológus felállítja az (állító) kérdésének, problémájának megfelelő konstellációkat.
A konstellációban szereplő bolygókat egy egy képviselő jeleníti meg.
Egy különleges megtapasztalásban lehet részed, ahol
izgalmas rálátást kapsz mindarra, amivel nehézséged van életedben. A probléma feltárásával és kikristályosításával, rálátsz a megoldásra.
Lehetsz tehát állító – akinek a problémáját elemezzük – és lehetsz képviselő – aki valamelyik bolygó képében segíted az érkezőt.
Akár képviselő, akár állító vagy fontos információkhoz juthatsz magadról, amik eddig tudatalattidban rejtőztek és amit ezek után az életedben alkalmazni is tudsz. Olyan összefüggéseket értesz meg életedből, melyekre kerested a választ.
Egy-egy “probléma” felállítása kb: 50-60 perc.
Egy alkalommal általában: 2-3 fő számára tudjuk az állítást elvégezni.

Minden Asztro-állítás egy új és különleges élmény, ahogy a szimbólumok rejtett tartalmai és dinamikái kibomlanak a szemünk előtt.

Ha szeretnéd rendezni az életed, szembenézni a blokkjaiddal Radix-konstelláció segít!!
Az esemény április 23. 10.00 óra