Angyali érintés

merleg-ujhold

Újhold a Mérleg jegyében

Október 1.szombaton Újhold a Mérleg jegyében vagyis az
Angyali csillagképben figyelhetjük meg a Nap-Hold együttállást.
Pár nappal ez előtt volt Szent Mihály napja is vagyis Mihály Arkangyal
segítségét is kérhetjük, ha épp most erre az erőre van szükségünk.
A mostani tendenciák támogatják a növekedést, célok kitűzését, lehetőségünk lesz harmonizálni a lelki mélységeinket, angyalmágiát végezni.
Érdemes újhold napján testi tisztítást, méregtelenítést végezni. Ha a testünk egy tiszta csatorna, sokkal könnyedebben érzékeljük a felsőbb vezettetést is.  

Az újhold időszaka kedvez a legjobban a tervek megvalósításának, a kezdeteknek. Érdemes ezen a napon tervezni magánéletben és az üzleti életben egyaránt. A következő 12 napban (a gyarapodás fázisában) kell minden újító célt kitűzni, és elérésébe belefogni.
Az újhold hozzon mindenki számára egy új látásmódot, új gondolatokat és érzéseket! 
Érzelmeink tisztítása, fájdalmaink és félelmeink elengedése megkönnyíti testünket, ezen idő alatt megszabadulhatunk akár fizikai tünettől és segít az intuíció kiélesítésében.

Amit most ebből az energiából építesz azt tiszta szeretetből tedd, hogy hosszútávú és tartós is legyen akár egy karrier, barátság vagy párkapcsolatról legyen szó. 

Érdemes ezt a napot magadnak és lelki igényeidnek szentelni. 

A Vénusz trigonba, vagyis emelő fényszögbe kerül a Naptunnal, ami a lelki mélységekre való rálátásban és az ott lévő mélységekből való kilépésben segít, hiszen érinti a Szűz csillagkép lábát.

Áldott megtisztító hétvégét kívánok!