2016.08.18. Telihold a Vízöntőben

2016.08.18-án kicsivel 03.00 óra előtt aktiválódik a Telihold és a Nap kapcsolata: az Oroszlán Nap és a Vízöntő Hold szembe kerül egymással.

A Vízöntő Hold hatására alapvető igénynek tartjuk, hogy meglegyen a döntés-, és mozgásszabadságunk. Amennyiben ezt bárki megkérdőjelezi, vagy elvitatja, akkor hihetetlen indulattal reagálhatunk. Telihold napján  a korlátozás legkisebb jelére azonnal menekülőre foghatjuk. A hatásból fakadó negatív eseményeket csak józansággal és mértékletességgel védhetjük ki.

vízöntő telihold

Ez a telihold a két minőség: szabadság és uralom egymásnak feszülése miatt meglehetősen megterheli a csütörtöki napunkat. Vita alakulhat ki abból, ha valaki korlátozva érzi magát, akár párkapcsolatban, akár családi kötelékben, akár munkahelyen.

A közlekedésben is óvatosnak kell lennünk. Telihold azt mutatja, hogy ma a szembe jövő emberek, járművek jelentik a veszélyt. Az óvatosságnak, és nem az önérzetességnek van itt az ideje.

Maga a telihold csütörtökön van, de az érzékenyebbek már előző nap érezhetik a feszültséget. A Nap – Hold fényszög 18-án éjjel 03-kor aktiválódik.

Az Oroszlánok és a Vízöntők vigyázzanak magukra és a párjukra, de a Bika és a Skorpió szülötteknek sem árt a körültekintés. Természetesen a többi jegy szülöttje is legyen óvatos!

Telihold napján érdemes fehér gyertyát gyújtani, és leltárt készíteni mindarról, amit szeretnénk elengedni, kidobni, leszokni. Ugyanis innentől 2 hétig fogy a Hold, ami segít mindebben…